Open Dagen

op de onderstaande data zal VAN DEN HOFF Installatiebedijf aanwezig zijn om kennis met u te maken en al uw vragen over de instalatiewereld te beantwoorden.

  • 19-01-2019 Summa College Eindhoven
  • 20-01-2019 Vakcollege Eindhoven
  • 19-02-2019 Beroepenmarkt Vakcollege

U kunt dan samen met uw kind uit groep 7 of groep 8 op uw gemak door de school lopen, medewerkers en bedrijven waaronder ook VAN DEN HOFF Installatiebedrijf ontmoeten en in een gemoedelijke sfeer vragen stellen. De Open Dagen hebben vooral een informatief karakter, maar uw kind kan natuurlijk in diverse lokalen de handen uit de mouwen steken.

Van den Hoff is een erkend leerbedrijf

Van den Hoff is een erkend leerbedrijf voor studenten afkomstig van het Summa College in EIndhoven. Momenteel zijn er 2 studenten die hier het vak leren van onze ervaren monteurs. Ook is Van den Hoff Installatiebedrijf betrokken bij omscholingsprojecten zoals in dienst stellen van langdurig werklozen.

Met de monteur op stap

We hebben meegewerkt met een promotiefilmpje voor de techniek wat heet “ met de monteur op stap”. De film is gemaakt in opdracht van OTIB onze opleidingsorganisatie. Kijk op onderstaande link.

hier bekijken: https://youtu.be/fVxqOpPZzpg

*techniekHuys

*techniekHuys is een bijzonder belevingscentrum, waar diverse partijen op het snijvlak van educatie en arbeidsmarkt elkaar hebben gevonden. Het congrescentrum bevat maar liefst 14 volledig ingerichte zalen, een restaurant en expositieruimten voor evenementen, vergaderingen, scholingsactiviteiten en bedrijfsbijeenkomsten.

De sfeervolle architectuur van het complex, de Brabantse gastvrijheid en de kwaliteit van de verzorging zijn onderscheidend te noemen. Er is gratis wifi en ruime parkeergelegenheid. Vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan het unieke inpandig gelegen ‘Nederlands Bouwmuseum’.

Stageplaatsen

Van den Hoff is een erkend leerbedrijf voor studenten afkomstig van Vakcollege Eindhoven en het Summa College Eindhoven. Per periode zijn er 2 stageplaatsen voorhanden die hier het vak leren van onze ervaren monteurs.

Niet alleen op de werkvloer kunnen studenten bij Van den Hoff Installatiebedrijf terecht, ook op kantoor geven we studenten de kans het vak te leren.