De veiligheid van bewoners is van groot belang

VAN DEN HOFF Installatiebedrijf heeft specifieke diensten ontwikkeld die van grote meerwaarde zijn voor Verenigingen van Eigenaren (VvE). Door onze samenwerking binnen InstallatieNetwerkNederland (INN) bieden wij onze klanten – indien gewenst – landelijke dekking. In samenwerking met VB&T VvE diensten heeft VAN DEN HOFF Installatiebedrijf een quickscan ontwikkeld die de technische staat van een bouwobject snel in kaart brengt.

Met deze quickscan wordt - na inspectie van een object - een document gegenereerd waarmee de gebouwbeheerder volledig inzicht heeft in de huidige staat van alle aanwezige (collectieve) installaties, zoals de rookgasafvoer, luchttoevoer en ventilatiekanalen. Dat geeft de beheerder de mogelijkheid toekomstige investeringen tijdig en volledig op te nemen. Tevens is men dan in staat de leden van de VvE goed te informeren indien bijvoorbeeld de CV-ketel vervangen moet worden. Goed advies en communicatie richting de VvE-leden verhoogt de veiligheid binnen een complex.

Alle expertise in huis

Vaak, zoniet altijd, gaan aanleg en renovatie van verwarming en luchtbehandeling gepaard met werkzaamheden aan sanitair, leidingwerk, elektra en onderhoud. VAN DEN HOFF heeft alle disciplines onder één dak.

Het voordeel hiervan is dat een project nauwkeurig gepland kan worden en uitgevoerd wordt door onze eigen mensen wat een positieve invloed heeft op de kwaliteit. Tot slot heeft u te maken met slechts één vast aanspreekpunt voor uw volledige installatie.