Wil jij 'toekomst maken'?

Bij ons krijg je kansen!

VAN DEN HOFF Installatiebedrijf biedt uitdagende banen voor gemotiveerde mensen. Je werkt mee aan de energietransitie door aanleg en onderhoud van energiezuinige installaties voor bijvoorbeeld verwarming en koeling. Uiteraard doen we nog meer: werken bij VAN DEN HOFF betekent ook veel variatie. Opdrachtgevers zijn o.a. woningcorporaties, zorginstellingen, vastgoedbeheerders en bouwbedrijven. Bij ons maak je bovendien deel uit van een team dat professioneel en collegiaal samenwerkt in een Brabantse cultuur. We doen het samen!

Heb je nog niet alle diploma’s of voldoe je misschien (nog) niet aan alle eisen? Wij bieden volop leer- en ontwikkelingsmogelijkheden. Ben je gemotiveerd en heb je ambitie om bij ons aan de slag te gaan? Kom langs en we bespreken de mogelijkheden. De lijnen zijn kort bij VAN DEN HOFF:
Klik hier en neem contact op met onze directeur Jan van den Hoff

stuur een whatsapp               stuur een mail

Onze vacatures

We zoeken collega’s met hart voor hun vak en hart voor de zaak.
Die betrokken zijn en hun verantwoordelijkheid nemen. No nonsens en plezierig in de omgang. We hebben nu plek voor:

Werkvoorbereider/Engineer Werktuigbouwkunde

Je ontwerpt, berekent en tekent werktuigkundige installaties voor uiteenlopende opdrachtgevers. Dagelijks schakel je tussen de verschillende projecten. Je bent in staat de ontwerpen te toetsen aan bestek, regelgeving en keuringseisen. 

Bekijk de vacature

Monteur
Werktuigbouwkunde

Je realiseert en installeert werktuigbouwkundige installaties voor uiteenlopende opdrachtgevers. In overleg met de klant en de projectleider ben je in staat de werkzaamheden te plannen en te coördineren.

Bekijk de vacature

Monteur Elektronische Installaties

Je monteert en installeert zelfstandig elektrotechnische installaties. Daarbij zie je toe op de veiligheid van de installaties: je kunt inspecties en metingen op dat gebied uitvoeren.

Bekijk de vacature