Uw installaties voor gas, water en elektra gekeurd op veiligheid, is dat geen prettig gevoel?

U laat regelmatig uw cv-ketel onderhouden zodat deze veilig en goed blijft functioneren. Dat biedt zekerheid en veiligheid. Maar weet u zeker dat de rest van de installaties in uw woning net zo veilig en bedrijfszeker zijn? Wilt u er zeker van zijn dat al uw gasleidingen lekdicht zijn? Daar kunt u zelf voor zorgen en u bent daar ook verantwoordelijk voor.

Wij als Techniek Nederland installateur, kunnen voor u een keuring voor gas-, water- en elektra-installaties uitvoeren: De Veilig Thuis Keur. Deze grondige keuring in particuliere woningen wordt uitgevoerd aan de hand van de norm NTA 8025 en een zelfontwikkelde en in de praktijk beproefde digitale controlelijst van de belangrijkste risicofactoren.

Met de Veilig Thuis Keur kan deze veiligheid in huis worden gewaarborgd en heeft u de zekerheid dat u geen risico’s loopt met uw installatie.

Alle expertise in huis

Vaak, zoniet altijd, gaan aanleg en renovatie van verwarming en luchtbehandeling gepaard met werkzaamheden aan sanitair, leidingwerk, elektra en onderhoud. VAN DEN HOFF heeft alle disciplines onder één dak.

Het voordeel hiervan is dat een project nauwkeurig gepland kan worden en uitgevoerd wordt door onze eigen mensen wat een positieve invloed heeft op de kwaliteit. Tot slot heeft u te maken met slechts één vast aanspreekpunt voor uw volledige installatie.